Varför måste jag lägga till ett mobilnummer?

Ändrad den Mån, 14 Okt vid 12:56 E.M.

Att ha ditt telefonnummer tillagt och uppdaterat förbättrar din upplevelse av våra tjänster, samt gör att vi kan ge dig bättre service genom att hålla dig informerad.

Att lägga till ditt mobilnummer har flera fördelar, bland annat smidigare kommunikation samt ökad säkerhet. Här är varför det är viktigt:

1. Återställ ditt konto: Med ett validerat mobilnummer som är kopplat till ditt konto, kan vi snabbt och säkert verifiera din identitet om du behöver återställa ditt konto. Detta hjälper till att förhindra obehörig åtkomst och säkerställer att du effektivt återfår tillgång till ditt konto.
  2. Kommunikation utanför appen: I vissa fall kan vår medicinska personal ringa dig på det telefonnummer du har lagt till i ditt konto. Till exempel om de inte kan nå dig via appen.
  3. Skydda din data: Verifiering av ditt telefonnummer hjälper till att säkerställa att viktiga meddelanden som återbesök och recept når rätt mottagare. Det minskar risken för fel på grund av felaktigt angivet telefonnummer och säkerställer att du får uppdateringar och information i rätt tid angående dina vårdbehov.

För mer information, se vår Integritetspolicy.