Jag har ett klagomål gällande mitt digitala vårdmöte, var kan jag vända mig?

Ändrad den Fri, 23 Feb 2024 vid 01:25 PM

Vi vill gärna veta om du inte är nöjd med vården eller bemötandet du fått när du sökt vård hos oss. Mejla support@doktor.se så tar en medarbetare hand om ditt ärende. Du kan även vända dig till patientnämnden eller patientombudsmannen i din region eller Inspektionen för vård och omsorg (IVO) om du har klagomål.