Hur gör jag för att lista mig hos en Doktor.se vårdcentral?

Ändrad den Thu, 22 Feb 2024 vid 03:09 PM

Du listar dig enklast på vår hemsida genom att klicka här. Du kan också lista dig via Doktor.se appen, eller via 1177.se genom att söka fram den Doktor.se vårdcentral du vill lista dig på.

Som listad hos oss får du:

• Korta väntetider

Få tid snabbt på vårdcentralen

• Personlig läkare

Vi ger dig en fast läkarkontakt som ansvarar för din vård

• Öppet i appen alla dagar i veckan

Du kan få vård var du än är, 7 dagar i veckan

• Snabba receptförnyelser

Förnya dina recept snabbt och enkelt i appen

• Ditt frikort gäller

Vi jobbar på uppdrag av regionen

Region Stockholm

Du som är listad på en Doktor.se vårdcentral i Stockholm får digital vård i Doktor.se appen för 0 kr. Du behöver vara listad 30 dagar efter besöket för att få besöket kostnadsfritt.